Üdvözöljük
a Baracsi Halászcsárda honlapján!
Látogasson el hozzánk és kóstolja meg halételeinket!
Halászlénket a Duna mentén kialakult hagyomány szerint főzzük, friss halból, alaplé nélkül, ahogyan egykor a halászok is főzték. Vendégeink az ország minden részéről érkeznek, hogy újra és újra belekóstoljanak ebbe a hagyományos ízvilágba.
2008 nyara óta filézett pontyot használunk a halászlé készítéséhez.
Halászcsárdánk Dunaújváros és Dunaföldvár között található a 6-os út mellett a Dunához közel.
Tavasztól őszig a 40 fős hangulatos teraszhelyiség várja a hozzánk betérőket.
1968 óta készítjük halételeinket vendégeink megelégedésére.
Halaink:
- ponty,
- süllő,
- harcsa,
- kecsege,
- pisztráng
Kóstolja meg ön is ételeinket!
Jó étvágyat kívánunk!
|
|


|